Sara CAMPEAN, 23. Lavinia BOANDĂ, 3. Alexandra TUNOAIA, 7. Mădălina TĂTAR, 8. Valeria VĂTAFU, 13. Erika GERED, 14. Andrea HERCZEG, 15. Brigitta GODER, 17. Claudia BISTRIAN, 18. Carmen MARCU, 19. Beata AMBRUȘ, 21. Andreea CORDUNEANUAntrenor: Cristian DULCA Moldova: 12. Natalia MUNTEANU 4. Eugenia RAILEAN 7. Carina DOIBAN 8. Francesca COVALI 9. Daniela MARDARI 10. Carolina ŢABUR 11.
TVR+ în direct » TVR Moldova - TVR Plus
RFI România: Actualitatea în ultimele ştiri - ştiri onlineMinistrul austriac de interne, Gerhard Karner, a declarat pentru cotidianul „Kurier” că este un moment nepotrivit pentru extinderea spaţiului Schegnen, îi ciuda recomandării făcute de Comisia Europeană în această săptămână de a primi România, Bulgaria şi Croaţia în spaţiul european de liberă circulaţie. Revista PreseiPresa RomâneascăParchetul confirmă că l-a inculpat pe generalul Radu...
Actualitate - Digi24
Mă văd în calitate de arbitru" 18. 22 Igor Costrov a marcat în seria loviturilor de departajare, însă Gomel a fost eliminat din Cupa Republicii Belarus (video) Victoria este campioana Amoliga-2022, ediția toamnă (rezumat video) (13) Amicalul dintre Moldova și România va fi deservit de o brigadă de arbitri din Turcia (4) Gheorghe Gondiu a marcat o dublă și a fost eliminat în Liga 3 (8) Naționala României a cedat în fața Sloveniei în ajunul amicalului cu Moldova Moldova - Azerbaidjan 1:2 (rezumat video) (9) 17.
22 Meciurile de pe teren propriu a clubului FC Bălți a găzduit cei mai mulți spectatori în prima parte din Super Liga (15) Un stranier de la Sheriff a fost convocat la națională pentru un meci amical S-a stabilit programul meciurilor din Faza II din Liga 1 (actualizat) (11) Centrul selecționatelor Moldovei găzduiește un seminar internațional - UEFA GROW pentru dezvoltarea futsalului ⚽ Cîștigătorul primei părți a sezonului Concursului Pronosticurilor a primit un certificat cadoul de la Joma-sport. md și Moldfootball.
Moldova fotbal - Moldfootball. comNoutăți 20. 11. 22 Astăzi, 20:30. Moldova - România, în direct (5) 19. 22 Serghei Cleșcenco: "Meciul de mâine va fi ca un derby. Nu cred că emoțiile din teren vor fi prietenești" (2) Vitalie Damașcan: "În teren nu sunt prieteni. Trebuie să ne facem munca, căci suntem profesioniști" (1) Virgiliu Postolachi: "Concurența este utilă, dar suntem jucătorii naționalei și ne dorim doar victoria" (0) Fundașul naționalei României Cristian Manea despre amicalul cu Moldova: "Va fi un meci dificil.
România - Moldova (feminin), LIVE de la ora 20:30România (feminin) - Moldova (feminin)26 noiembrie. Mogoșoaia, Football Centre FRF MogosoaiaArbitru: Michalina DIAKOWAsistenți: Anna DABROWSKA și Julia BUKAROWICZ Al 4-lea oficial: Monika MULARCZYK (toate, Polonia)România: 1. Andreea PĂRĂLUȚĂ, 2. Olivia OPREA, 4. Ioana BORTAN, 5. Teodora MELUȚĂ, 6. Maria FICZAY, 9. Laura RUS, 10. Mihaela CIOLACU, 11. Mara BÂTEAN, 16. Bianca SANDU, 20. Cristina CARP, 22. Ioana BĂLĂCEANURezerve: 12.
Ascultă LIVE | Radio Iaşi – Cel mai ascultat radio regional
com Arhiva noutăților Joma-sport. md - Concursul Pronosticurilor Lideri ai Accesați concursul gsp. ro / Noutăți 20. 2022 Moldova - România, meci amical la Chișinău. Echipele anunțate de Gazetă + Cele mai bune cote 19. 2022 S-a săturat de stat acasă! Un „tricolor” iese în față: „Nu vreau să mai ratez încă o calificare! ” Ce îi reproșează Gică Popescu lui Edi Iordănescu: „Răbdarea are și ea o limită” Edi Iordănescu, mesaj direct pentru fanii români: „Să nu credeți că e confortabil când se întâmplă asta” Edi Iordănescu, răspuns acid în conferință pentru jucătorul care-i criticase selecția: „Poate am ajuns prea jos și oricine crede că e nedreptățit” Am aflat cifrele din Planul de reorganizare modificat al lui Dinamo » Suma fabuloasă așteptată de la noul investitor 7 informații de la FC Buzău - Dinamo 2-2 » Burcă a dialogat cu un suporter: „Cu FCSB, tată, nu cu Steaua! ”, ce a pățit decarul „câinilor” + Mihalcea, nemulțumit de atitudine Poate promova Dinamo? Ce s-a întâmplat în amicalul cu una dintre contracandidatele la play-off + revenire după 9 luni După Sibiu și Târgoviște, autoritățile promit un alt stadion de 5 stele în Liga 1: „Toate locurile acoperite” Programul etapelor 20 și 21 din Liga 1 și data derby-ului restant FCSB - CFR Cluj Gigi Becali i-a răspuns lui Dorinel Munteanu, după ce „Neamțul” a pierdut definitiv procesul cu FCSB: „Trebuia să vină la mine și să îl învăț ce să facă” Detaliul GENIAL remarcat în poza postată de Messi și Ronaldo » Cum s-ar termina meciul de șah + E a 4-a cea mai apreciată imagine din istorie Instagram Scandal la naționala Poloniei! Bodyguardul lui Lewandowski, acuzat că e militant neonazist 10 lucruri interzise în Qatar: de la pudoare, la fotografierea altora și carnea de porc Luis Enrique, reacție genială înainte de startul CM 2022: „El e reprezentatul meu în teren.
Despre jucătorii de aici știu destul de multe" Antrenorul naționalei României Edward Iordănescu despre amicalul cu Moldova: "Îmi doresc să producem spectacol şi să mergem acasă cu o victorie" (3) Alexandru Boiciuc a marcat un gol în poarta clubului Dinamo București într-un meci amical (video) Concurs pe pagina noastră de Facebook! Cu Moldfootball. com și Joma cîștigați certificate cadou în valoare de 1000 lei în fiecare zi a CM-2022 Ștefan Burghiu: "Nu mi-aș dori să devin arbitru.
Moldova vs România În Direct - AiScore