Szerencsejáték Zrt. Tippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message.
Magyarország U19 N vs Olaszország U19 N Head to Head
utánpótlás-válogatott hírek | csakfoci.hu
A mieink nem illetődtek meg az esélyesebb rivális ellen, jól kezdték a találkozót, és a második helyzetükből, Molnár Adelina szép találatával, a 9. percben megszerezték a vezetést. Mindössze nyolc percig volt nálunk az előny, az olaszok Beccari találatával a 17. percben kiegyenlítettek. A folytatásban nem tudott jelentős mezőnyfölényre szert tenni ellenünk az olasz csapat, a szünetig nem is változott az eredmény. A fordulás után három perccel azonban ismét betaláltak az olaszok, újra a legveszélyesebb játékosuk, Beccari volt eredményes. A folytatásban ellenfelünk magabiztosan tartotta az előnyt, a mieink próbáltak helytállni, de nagyobb helyzetekig nem jutottak el. A 84.
title}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item.
percben az olaszok egyik védője, Bertucci megkapta második sárga lapját, de az utolsó percekben már emberelőnyben sem tudtunk újítani, így az eredmény nem változott, Olaszország 2-1-re megnyerte a mérkőzést. A csoportelsőség azonban a szerbeké lett, őket sorrendben az olasz, a magyar és a walesi válogatott követte, utóbbi a tavaszi Eb-selejtező során már a "B" ligában szerepel majd. – A játékosok egytől egyik hozták a tőlük elvárható teljesítményt, de sajnos ez most nem volt elég a pontszerzéshez.
getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: A katari torna nyitómérkőzésére most kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. {{item.
Livescore: Foci
U19-es Eb-selejtező: harmadik helyen zárt a válogatott - reakció - NB1. huÍME, AZ MLSZ HÍRE: “Női U19-es válogatottunk 2-1-es vereséget szenvedett az olaszoktól Telkiben, a hazai rendezésű Eb-selejtező torna utolsó játéknapján. A mieink a harmadik helyen zárták a csoportkört, és ezzel bennmaradtak az "A" divízióban. A Turtóczki Sándor szövetségi edző vezette női U19-es válogatott a walesiek 3-0-s legyőzése és a szerbektől elszenvedett 4-2-es vereség után a csoport favoritjával, az olaszokkal találkozott Telkiben.
U19-es női labdarúgó Európa-bajnoki selejtező, Magyarország
maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip.
name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 200 Ft! Kötések, kombinációk {{item.
U19-es labdarúgó-Európa-bajnokság - Wikipédia